Veel gestelde vragen

Hier vind je antwoorden op de meest voorkomende vragen. Heb je een vraag waar je het antwoord niet op kan vinden? Aarzel niet om contact met ons op te nemen, we helpen je graag verder!

Kan ik gratis parkeren?

Zeker! Kom je de slagboom tegen? Bel ons dan even, dan doen we deze voor je open. Natuurlijk laten we je na het eten ook weer van ons terrein af.

 

Wat zijn de openingstijden?

Restaurant de Bijenkorf is gelegen op Vakantiepark Ackersate. Alle openingstijden zijn hier verzameld. Voor alle openingstijden verwijzen we jullie even door naar de openingstijden website van Ackersate. Bekijk hier de openingstijden.

 

Moet ik reserveren?

Vol=vol. Je mag zeker zonder reservering komen om te eten, maar wil je er zeker van zijn dat er een tafel voor je vrij is dan is reserveren wel aanbevolen.

 

Kan ik er ook een (kinder)feestje vieren?

Natuurlijk kun je een feestje komen vieren bij ons! We hebben geen speciaal kinderfeestjes arrangement. Je kunt gewoon een reservering maken voor het aantal personen. Wil je met een hele grote groep komen of zelfs het hele restaurant afhuren voor een besloten feest? Ook hier zijn mogelijkheden voor! Neem dan even contact met ons op.

 

Hoe gaan jullie om met allergieën?

Heb je een allergie? Meld dit dan altijd aan ons zodat wij je van alle informatie kunnen voorzien. Onze producten kunnen altijd sporen van noten bevatten. Voor de pannenkoeken geldt dat wij deze glutenvrij of lactosevrij kunnen maken.

 

Hebben jullie ook andere gerechten?

We willen graag goed zijn in hetgeen dat we doen. Dus bakken we alleen pannenkoeken en pizza’s. Je kan bij Restaurant Het Karrewiel, het andere restaurant op vakantiepark Ackersate, wel à la carte eten.

 

Mag er een hond mee?

Helaas is een hond niet toegestaan in het restaurant. Kiezen jullie een plekje buiten op het terras dan mag de hond aangelijnd mee.

 

Ik hoorde iets over een speurtocht, is de speurtocht gratis?

Klopt! we hebben een speurtocht vanaf Restaurant de Bijenkorf naar de binnenspeeltuin. Je speelt de speurtocht samen met Buzz de Bij. Je kunt op de pagina van Buzz de Bij hier meer over lezen. De speurtocht is helemaal gratis! Je kan de benodigde materialen ophalen bij Restaurant de Bijenkorf binnen de openingstijden.

 

Hoe lang duurt de speurtocht?

Tijdens de speurtocht ga je op zoek naar borden met bijenweetjes. Je komt er onderweg meerdere tegen. De duur van de speurtocht hangt af van de wandelsnelheid, de tijd die nodig is om de bijenweetjes tot je te nemen en de tijd die wordt besteed aan spelen. Zou je de speurtocht lopen op normale wandelsnelheid zonder te stoppen dan is het ongeveer tien minuten.

 

Vanaf welke leeftijd is het bij jullie leuk?

Je bent bij ons altijd welkom! De buiten speeltuinen zijn geschikt voor alle leeftijden, de binnenspeeltuin voor kinderen tot 10 jaar. De speelhoek in ons restaurant is ongeveer voor kinderen tot 6 jaar.

 

Wat als het slecht weer is?

Je kunt bij restaurant de Bijenkorf heerlijk binnen zitten om te eten. Binnen in het restaurant is ook een speelhoek voor de jongste kinderen. Voor de speurtocht met Buzz is het handig om een paraplu mee te nemen. De speurtocht brengt je naar de binnenspeeltuin waar je ook als het regent lekker droog kunt spelen.

 

Is het restaurant alleen voor gasten van Ackersate?

Nee, zeker niet! Je bent juist als niet-gast van het vakantiepark van harte welkom om langs te komen. Kom lekker eten en spelen! Doordat ons restaurant op vakantiepark Ackersate ligt heb je juist extra mogelijkheden om er een dagje uit van te maken. Zwemmen, trampolinespringen, spelen in de binnen en buitenspeeltuinen. Het mag allemaal.

 

Kan ik bij jullie komen werken of stage lopen?

Leuk dat je interesse hebt! Het is inderdaad supergezellig om bij ons te werken. We zoeken altijd medewerkers voor een heel seizoen. Restaurant de Bijenkorf is gelegen op Vakantiepark Ackersate. Je solliciteert via daar om bij ons te komen werken. Neem eens een kijkje op de website voor vakantiemedewerkers en contact ons. Je krijgt altijd een reactie van ons terug!