Hoi, ik ben Buzz!

Leuk je te ontmoeten! Ik ben Buzz, de vrolijke mascotte van Restaurant de Bijenkorf. Sinds ik hier mijn honingraat heb gevonden, hebben we allerlei avonturen en leuke activiteiten voor de kinderen bedacht. Waar wacht je nog op? Kom gezellig langs en ga mee op avontuur! Kom ook plezier maken bij Restaurant de Bijenkorf. Tot snel! šŸāœØ

  • Doe mee met onze speurtocht
  • Kom spelen in de speeltuinen
  • Spelen tijdens het eten

Scrol verder voor meer informatie.

 

Speurtocht

Ga met Buzz mee op speurtocht naar de binnenspeeltuin! Restaurant de Bijenkorf is gelegen op Vakantiepark Ackersate. Zij heeft een leuke binnenspeeltuin geschikt voor jonge avonturiers tot 10 jaar oud.

Haal jouw speurtocht op bij Restaurant de Bijenkorf tijdens onze openingstijden en laat het avontuur beginnen! Samen met Buzz ontdek je interessante bijenweetjes, zoek je naar de verborgen borden en kraak je daarmee de code van de puzzel. Heb je de speurtocht helemaal voltooid? Dan kun je heerlijk spelen in de binnenspeeltuin!

Na het spelen breng je de oplossing terug naar Restaurant de Bijenkorf en ontvang je een kleine beloning als dank voor je speurkunsten. Blijf je ook direct een heerlijke pannenkoek of pizza eten?

Speeltuinen

Voor Restaurant de Bijenkorf is een leuke speeltuin. Ben je klaar met eten of moet je nog even wachten tot je eten klaar is? Dan kun je hier heerlijk klimmen en glijden! Iets verder lopen en onderweg naar de binnenspeeltuin kom je nog veel meer speeltuinen tegen!

Omdat Restaurant de Bijenkorf gelegen is op Ackersate zijn er nog meer mogelijkheden. Wil je een potje midgetgolfen of trampoline springen? Dit kan ook! Kijk maar eens op de website van Ackersate.

Speelhoek

In Restaurant de Bijenkorf hebben we ook gedacht aan de kleintjes! Na een smakelijke maaltijd kunnen de jongste ontdekkers zich vermaken in onze gezellige speelhoek. Is het tijd om even lekker te spelen? Kruip door de Bijenkorf naar de speciale speelruimte en geniet van speelplezier.

De creatievelingen blijven lekker aan tafel zitten, pakken een paar potloodjes en gaan aan de slag met het inkleuren van de vrolijke Buzz-kleurplaat. En als je van uitdaging houdt, probeer dan de puzzel op je placemat op te lossen!