Kom naar onze winteropening!

Het is zover, zaterdag 13 januari is de winteropening van restaurant De Bijenkorf!

Restaurant de Bijenkorf opent 13 januari vanaf 14:00u haar deuren voor jullie allemaal. Geniet van een welkomstdrankje en verschillende activiteiten voor kinderen. Tijdens deze feestelijke opening introduceren we een speurtocht over ons park, kan je spelen in ons speelparadijs en zijn er springkussens!

Wil jij een fantastische middag hebben en afsluiten met een heerlijke pannenkoek of pizza? Klik dan op de knop hieronder en reserveer snel voordat alles vol is!

Reserveer nu

Een speurtocht voor jong en oud!

Tijdens de winteropening introduceren we onze bijen speurtocht voor jong & oud die over ons park gaat. Als jij alle puzzelstukken vindt win je aan het einde van de maand misschien wel een prijs! Daarnaast kom je verschillende speeltuinen tegen en sluit je de tocht af in ons mooie speelparadijs!

Reserveer nu!

Feestelijke opening!

Vanaf nu is restaurant de Bijenkorf iedere week geopend en dat willen we vieren met onze feestelijke winteropening. Wat is er dan zo al te doen? Er is een mooie speurtocht, je kan spelen in ons speelparadijs en er zullen verschillende activiteiten bij het restaurant zijn. Zo is er een springkussen en kan er geschminkt worden. Daarnaast kan jij natuurlijk heerlijk genieten van jouw pizza of pannenkoek! Vanaf 14.00 uur ben jij op zaterdag 13 januari welkom. Tot dan!

Reserveer nu

Reserveer direct!

Kom gezellig eten bij Restaurant de Bijenkorf en geniet van heerlijke pannenkoeken en pizza’s voor het hele gezin!

Reserveer nu